Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het Cabarethuis

Door je aan te melden voor onze blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en nieuwsupdates. Ook maak je ieder half jaar kans op twee gratis tickets voor een door ons georganiseerde cabaretvoorstelling naar keuze!

We versturen maximaal één keer per maand onze nieuwsbrief. Bij het kopen van tickets wordt gevraagd of je jezelf ook wil inschrijven voor de nieuwsbrief van de Weeffabriek. De frequentie daar kan anders zijn. Bij beide nieuwsbrieven kan je jezelf altijd weer heel gemakkelijk uitschrijven.

Stichting Cabarethuis Geldrop bestaat uit een kleine groep enthousiaste vrijwilligers. Wij kunnen altijd hulp gebruiken. Neem met ons contact op en we kijken samen wat je wil en kan doen. Ervaring is helemaal niet nodig.

Veelgestelde vragen over tickets

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Net voor aanvang van de voorstelling gaan de deuren open en iedereen kan zelf een plaatsje uitzoeken. Er worden niet meer tickets verkocht dan dat er stoelen zijn dus iedereen kan zitten.

Gekochte tickets worden NIET retour genomen, maar je kan er altijd iemand anders blij mee maken. Bij uitverkochte voorstellingen leggen we een wachtlijst aan. Is er een wachtlijst en mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen neem dan contact met ons op. Wij brengen dan koper en verkoper rechtstreeks met elkaar in contact.

Ook bij uitverkochte voorstellingen komen op het laatste moment plaatsen vrij. Om hiervoor in aanmerking te komen, kun je je op een wachtlijst laten plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Weeffabriek

Soms wel en soms niet. Dit is aan de cabaretier. Soms is pas op het allerlaatste moment duidelijk of er een pauze is. Als wij het op voorhand weten dat er een pauze is zullen wij dit bij de beschrijving vermelden.

Ja, je kan je jas ophangen in het Weefcafé aan de kapstop tegenover de toiletten. Ophangen is op eigen risico. Je jas meenemen in de zaal kan natuurlijk ook.

Ja, dat kan in het Weefcafé. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Aan de Molenstraat bij de ingang aan de Dommelzijde en er recht tegenover zijn gratis parkeerplaatsen voor bezoekers van de Weeffabriek. Iets eerder aan je rechterzijde ligt ook een parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Ook op de parkeerplaats bij het gemeentehuis kun je gratis parkeren en je loopt tussen de woningen door zó naar het plein met de schoorsteen waaraan de Weeffabriek ligt. Klik op de onderstaande button voor meer informatie over de route en parkeren

Theater voor iedereen! Ben je mindervalide en heb je ruimte om hulp nodig bij het binnen gaan van de zaal neem dan contact met ons op. Dat kan vooraf middels het contactformulier of op de avond zelf door een vrijwilliger van het Cabarethuis aan te spreken. Wij kunnen jou dan iets eerder naar binnen laten gaan zodat je in alle rust een plaatje kan zoeken.

MIjn vraag staat er niet bij?

Heb je een vraag en kan je het antwoord niet vinden? Neem dan contact op met ons middels het contact formulier.